Jeg elsker en god kop kaffe og en god snak. Om ikke andet så for at blive klogere på forskellige brancher, møde spændende mennesker og udvide mit netværk.

Du kan altid kontakte mig på mail: Bonnietroigaard@gmail.com

Eller give mig et kald på mobil 51295352

Jeg vil elske at høre fra dig!

 

Opdatering på min jobjagt

Jeg holder en velfortjent pause fra jobjagten.

Jeg har nemlig fået en projektansættelse frem til 30. april, hvor jeg skal udvikle et nyt website i WordPress, producere indhold, kundereferencer, tænke brugeroplevelse, konverteringsoptimering, SEO, lave freebies, e-mailmarkedsføring, blogging, content marketing og alt mulig andet.

Jeg ved også, at tiden flyver afsted, og inden vi får set os om, er foråret på vej.

Og så skal jeg (måske) sætte jobjagten ind igen.

Måske hos din virksomhed?

Jeg er cand.ling.merc i virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen i Århus og har stor erfaring med at skrive, redigere, koordinere, planlægge, være kreativ og mange andre ting inden for kontor-, kommunikations- og marketingfaget.

Mit hjerte banker for content marketing og e-mailmarkedsføring, som jeg skriver om her på bloggen. Har du brug for en content marketer, tekstforfatter, koordinator, projektleder, kommunikatør, webredaktør, marketingassistent eller noget helt ottende, som har med kommunikation og online marketing at gøre, så tøv ikke med at kontakte mig.

Lad os mødes og tage en snak om mulighederne.

Eller send mig videre til én i dit netværk.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

LinkedIn kan du læse mere om, hvad jeg har lavet de sidste mange år.