E-bog: Skab dit eget videokoncept - Følg disse 8 trin og få publikum til at elske dine videoer

Hej. Hvor er jeg glad for, du kigger forbi.
Mit navn er Bonnie Trøigaard. Jeg plejer at beskrive mig selv som en content marketing-entusiast, der er helt tosset med e-mailmarkedsføring.
Samtidig med at jeg jagter drømmejobbet som tekstforfatter og content marketer, så holder jeg mig fagligt opdateret og fører min passion for online markedsføring ud i livet ved at blogge om content marketing og e-mailmarkedsføring på bonnietroigaard.dk
Jeg har også et godt øje til online video. Man behøver (formentlig) ikke være en content marketing-entusiast for at have spottet, at videomediet er noget mange content marketing-eksperter spår en stor fremtid.
Der er dog ikke mange virksomheder i Danmark, som har integreret video i deres online markedsføring for at tiltrække sig kundernes opmærksomhed med relevant og værdifuldt indhold.

Dét er en skam, da forbruget af online video kun vil stige de næste mange år.

Jeg har ikke selv kunne finde noget materiale på dansk om at skabe videokoncepter. Jeg har derfor taget têten og skrevet en e-bog om, hvordan du skaber dit eget videokoncept. Den gør det forhåbentlig lettere for dig at komme i gang. Og for at lave videoer som din målgruppe faktisk gider at se.
Hånden på hjertet så har jeg ikke selv erfaring med at stå hverken foran eller bagved kameraet. Men det har content marketing-eksperten Andrew Davis. Han er tidligere barnestjerne og en erfaren TV-writer og -producer og har været min største inspirationskilde til e-bogen.
Jeg har samlet mange af hans erfaringer og tilsat mine egne guldkorn i denne e-bog:

”Skab dit eget videokoncept – Følg disse 8 trin og få publikum til at elske dine videoer”

E-bogen er for dig, der vil være bedst i din branche til at udnytte videoformatets potentiale og stjæle opmærksomheden fra dine konkurrenter.
Den er også for dig, som vil have inspiration til, hvordan du udvikler et knivskarpt videokoncept, der får publikum til at elske dit videoindhold og øger omsætningen i din forretning.

Gennem 8 trin får du:

  • Viden om, hvordan du skaber et stærkt videokoncept, så du hurtigt kan komme i gang med at producere videoindhold.
  • Inspiration til, hvilke spørgsmål du kan stille personer fra din målgruppe (eller dine bedste kunder) for at komme ind under huden på dem og målrette dit indhold.
  • En forklaring på, hvad du skal bruge en krog til, og hvordan du med krogen kan fange din målgruppes opmærksomhed.
  • Idéer til, hvordan du skaber et format, som publikum opbygger relationer til og bliver fortrolige med.
  • Gode råd til, hvordan du aldrig løber tør for emner til dine videoer.
  • En gennemgang af, hvorfor det er vigtigt at have en vært tilknyttet dit indhold og hvad du kan tage udgangspunkt i, når du skal vælge en vært.
Du vil formentlig opleve, at der er nogle råd, der virker for dig og andre, der ikke gør. Løb med det, du kan bruge og gør dig dine egne erfaringer. Jeg håber selvfølgelig, at du kan bruge det meste.
Under alle omstændigheder kan du downloade e-bogen og få masser af gode råd og tips til at skabe dine egne stærke videokoncepter.

Rigtig god læselyst!